Hovedrommet er rosa, de har jungeltapet på vegger og i tak, vi rett og slett elsker det! Her har de investert i vakker kunst på veggene, det bugner av store og små planter, og det er både gjennomført og gjennomtenkt. Det er litt som å komme hjem til noen.

Vi tilbringer jo store delen av dagen på jobben og tenk så heldige de er de som jobber her – eller vi – som kommer hit på kundemøte. Trenden på arbeidsplassen er å skape hyggelig og god atmosfære, og da er vel dette noe som kan inspirere og gi mange gode ideer. Vi  har iallefall lyst på minst et rosa rom hjemme nå!

Tangrystan er et produksjonsselskap midt i Oslo sentrum – det er eiet og drevet av produsentene Gry Sætre og Beate Tangre.

Vi  i Lazydays  var på møte her en kald marsdag, og da ble vi ble så inspirert og glade!

Et så vakkert, kult og tøfft kontorlokale, wow! Her må jo de som jobber være glade og inspirerte, tenkte vi. Og ja det er de også.

Lokalene og planløsningen er tegnet av arkitekt Knut Hovland og det har blitt akkurat så praktisk som de ønsket seg. Som nærmeste nabo har de datterselskap The Film Agency som de  enkelt deler fasiliteter og ressurser med.

Fargene spenner fra lys rosa til mørkeblått kombinert med plater av finer. Og de har alt,- det organiske, det mørke og eksotiske og det lyse lette – og sammen er dette blitt en liten oase. Et eventyr av et lite kontor, hvor  byens tempo og liv kommer tett på rett utenfor.

Gry og Beate er så glade for at de investerte i interiøret – alle som jobber her er blitt flinke til å rydde etter seg, og føler ansvar for at det skal se pent ut. En nødvendighet, vi praktiserer tross alt «compact living».  Blomstene blir stellt og får innimellom  nødvendig «førstehjelp»  og ekstra pleie av Aina fra Passiflora.

 

Les også: Det perfekte hjemmekontor hos Monica Csango🙂

 

Beate & Gry investerte i lokalene sine og har ikke angret
en dag på valgene de gjorde!

Vegg i vegg hos The Film Factory Oslo har  Caroline hentet farmors gamle kommode og datterens kunst på veggen

 

 

Her er det åpent landskap, rosa vegger og vakker kunst – i vindusnisjen er det laget en liten sofa, deilig for den som trenger en liten time out.

 

 

 

 

Tropisk tapet både på vegg og tak, superkult!

Møterommet er som et lite sukkertøy – med Charles Eames-stoler i forskjellige farger, og på veggen kunst signert Bjarne Melgaard.

 

Kjøkkenet er svart, rent og cleant – praktisk og akkurat det man trenger.

0

Your Cart