Lazydays har noe spennende på gang! Vi vil jobbe med film og content marketing,  og da tok vi kontakt  med The Film Agency Oslo. De er fantastisk flinke på dette,  nå skal vi inngå et samarbeid og bli et team!

Og jommen har vi ikke møtt drømmefolka! De er utrolig inspirerende, kreative og  proffe,-   de lager de vakreste små filmene og det vil vi også gjøre. Vi er så heldige!

Her fra vår første  jobbedag,-  vi er hjemme hos Tone og planlegger hva vi skal, vil og ikke minst hvordan. Tommy Normann er regissør,  produsent Caroline Werring  er superdama Tone har hørt om i årevis fra reklamebransjen,  og Nicoline Helgø er produksjonsleder og som vi har jobbet med før. Nå brenner vi etter å komme igang …

 

 

Kaffe, te og masse herlige ideer til et spennende samarbeid:)

Vi har mye å lære, og Tommy viser og inspirerer oss en hel masse.

 

Når gode historier skal fortelles, trengs det planlegging og inspirasjon!

 

0

Your Cart