Vi jobber sammen i team som fotograf og stylist, og når vi gjør coverfoto er vi plutselig et helt nytt team,- sammen med makeup-stylist også. Og det er så stas!

På fredag jobbet vi sammen med Tomas Erdis – en av Norges aller flinkeste makeup-artister  –  du finner han på Instagram @tomaserdis. Vi har det så gøy sammen! Selv om vi ikke har sett hverandre på lenge, finner vi straks tonen og latteren sitter løst. Og på et øyeblikk  er vi et superteam og gir oss aldri før alt er akkurat så kult og lekkert som vi drømte det skulle bli.

Tomas jobber masse, han gjør både hår og makeup og  jobber for magasiner, Oslo runway, reklamefilmer, for Guerlain Norge og i Norden. Han er akkurat blitt official Makeup artist for @guerlain – Norway,  som også har helt fantastiske produkter. Yvonne og jeg svinser rundt Tomas og ser og prøver å lære litt nytt hver gang.

Tomas beste makeup-tips:

Er det et produkt du må ha er det: L’or Primer – da sitter sminken lenge og du får utrolig vakker glød. Det er ekte gull som smelter inn i huden. Vi har prøvd og vi gløder!

Les mer om mote på Lazydays: Drømmedag hos Frank Remme

Tomas er så flink og med masse humor og moro er det en drømmedag på jobb!

En sann mester i å gjøre hår og makeup,  det er så deilig når alt bare flyter og blir perfekt.

Tomas er official makeup artist for @guerlain  – Norway – og har masse spennende jobber i Norge og i utlandet.

Det trylles med kostene på jobb hver dag:)

Tomas Erdis – en av Norges aller beste make up artister – vi er så glade hver gang vi jobber sammen!

 

0

Your Cart