Ingrid Macody Lund Fraser er kunstner, yogalærer og designer bosatt i London. Vi har besøkt henne flere ganger, hun har alltid mange spennende prosjekter på gang. Nå  holder hun kurs i resonans lydterapi,- og er du tilfeldigvis i London kan du dra til Ingrids vakre oase og få deg en herlig spennende liten stund med vakker musikk og deilig rolig egentid.

 

Sammen med harpist Siobhan Swider, holder hun  kurs i hvordan komme i dyp hvile.

Lydfrekvens-terapi kan vœre en enkel og effektiv måte å åpne opp «flow» i både kropp, energi og sjel. En kan ganske enkelt la seg «bade» i lydfrekvenser, og føle seg oppladet etter en og en halv time.
Det rensker kroppen fra slagstoffer både fysisk og psykisk.

Neste resonans lydterapi  er søndag 11 mars kl 19-2030, The Landmark arts senter – Ferge road teddington tw11 9 nn.

Ring eller tekst Ingrid for booking:
Tlf 0796 879 0395.

Dette blir en akustisk drøm av en økt, med yoga oppvarming, yoga nidra (bevisst hvile) i følge med harpe, krystall syngeskåler, tuning gafler, gong og klokkespill. Gi deg litt dyp hvile til å fornye og lade batteriene dine!

 

Frekvensene fra krystall singingbowls og de andre instrumentene er med på å løse opp blokkeringer i energi punktene våre,- (Chakras) som er knyttet til følelser, opplevelser og andre mentale blokkeringer en måtte ha opparbeidet over lengre tid.

 

Det kroppen aller mest trenger for å kunne fungere i topp tilstand, er dyp hvile og tilførsel av mer oksygen til blodet. Disse funksjonene er med på å holde kroppen sunn og balansert, der det oksygenrike blodet går til alle cellene i kroppen som i sin tur fikser opp selv!

Ingrid Macody Lund Fraser og Siobhan Swider  er begge musikere og yoga lœrere.

0

Your Cart