Vi elsker NUDE! Det er så deilig med nye farger og denne er vår absolutte favoritt nå om dagen.

Bildet av soverommet er fra en artikkel i Vakre Hjem & Interiør fra soverommet til Tone, og fargen heter Skin Powder, Pure& Original.  De  har ekte fargepigmenter i malingen. Dette gjør fargen dypere og med større variasjon enn kjemiske fargesammenetninger – fargen skifter litt fra dag til kveld og sommer og vinter – og så er malingen naturlig og giftfri.

Etterhvert har fargen tatt litt av i vennekretsen vår – og Camilla som er  venninnen vår, malte hele stua i samme farge – du ser den på coveret til Vakre hjem og Interiør nå, og hun angrer ikke et øyeblikk!

Fargen er  glad, lys og lett og nesten litt munter så det passer perfekt i stua til kreative og energiske Camilla som akkurat har startet sitt eget brand og blitt klesdesigner @confettibird.

Her ser dere våre favoritter akkurat  som passer så godt til nude,  og som gir oss litt mere av den lette vårfølelsen  vi føler vi trenger nå.

 

 

 

Naturlig og rustikk krukke som kan blandes inn i ethvert hjem, og som gir er kul kontrast til alt det cleane rene, fra vår egen butikk: www.krokenogwilhelmsen.no. Drømmesofaen!! Bedre blir det ikke – tipper at dette blir den nye lounge sofaen til Tone. Sofaen finnes i utallige varianter og farger og vil du ha den personlige stilen som er så treny nå – er dette sofaen, www.millaboutique.no. Så vakkert, klassisk og tidløst! Vi elsker Hilde Mork sine vakre  kunstplakater , se mere på www.hildemork.no. Gubi s vakre stol er god å sitte i og klassisk tidløs – står også på ønskelist til Tone, fra www.oslodeco.no. Naturlige objekter skaper fine kontraster,  her er Korall fra www.millaboutique.no

Runde bord er alltid min favoritt. Dette i messing og glass er fra www.eskeinterior.no  Duftelys er plutselig blitt noe mann må ha, ser lekkert ut, skaper god stemning og deilige dufter – dette er favoritten akkurat nå. Sypress  eviggrønt tre,  ja hvorfor ikke et helt lite tre – det er skulpturellt og  organisk og  så blir det aldri feil med grønne planter.  Stettefat – rosa glam – som et vakkert lite sukkertøy – Reflections fra www.eskeinterior.no.  Teppet som ser ut som et kunstverk, sarte pastellfarger og abstrakt mønster – vakrere blir det ikke. Yvonne og jeg fant dette i Souken i Marrakech og det var kjærlighet ved første blikk, www.krokenogwilhelmsen.no.

0

Your Cart