Stylistens beste vintertips!
Nå lengter jeg sånn mot varmere, lysere og mer solfylte dager.
Det beste tipset mitt da er: Blomster!

Fyll stua med fargerike blomster og grønne planter. Det gir oss
den herlige vårfølelsen, og den lille forandringen hjemme – uten at det koster for mye.
På fredager er leligheten nyvasket, og med friske blomster på plass blir det deilig med helg!

 

Når jeg setter vaser på bordet blander jeg gjerne med potteblomster – og  setter de ikke på rekke og rad – men litt her og der,- da ser det kulere ut og jeg fyller hele bordet.

Farger… nå vil jeg har farger! Jeg holder meg helst til én farge når jeg kjøper blomster, og favorittfargene mine er enten hvite eller som disse vakre, mørkerosa blomstene.

Tips! Bland forskjellige type blomster og bland  gjerne inn noe grønt også – så blir det en frodig og fin bukett.

Den store bananplanten bakerst har jeg hatt i flere år –  den har vokst seg stor siden jeg kjøpte den. Den andre planten på gulvet er en asparges-plante og begge tåler det meste – bare de får nok vann og står et lyst sted.

Fikentreet mitt – som jeg steller så pent – sammen med bare grønt er veldig lekkert det også. Terracotta-potten blandet med den svarte vasen gir det hele et litt tøffere uttrykk.
I potten har jeg plantet en avlegger av det store fikentreet mitt. Avleggeren satte jeg  i vann noen uker, det fikk røtter og ble plantet over i jord. Jeg er så fornøyd med det bitte lille fikentreet mitt…

De fineste bukettene er de du lager selv! Når du lager en bukett, tenkt på at de skal ha samme høyde og at det bør bli en litt lubben bukett – og så er det fint når noe henger litt ned også også.

0

Your Cart