Camilla er designer, modell og inspirator  – du kan se mer av Camilla på @camillaabry. Hun bor i et helt fantastisk lekkert funkishus på Strand i Bærum med mann og barn. Kjøkkenet er stort, med en lang benkeplate, masse skap, store vinduer og en liten frokostplass som både er praktisk og funksjonell.

Det er et herlig sted å være, god plass til å lage mat i og så er det blitt sosiale stedet de drømte det skulle bli. Kjøkkenet hadde masse skap da de flyttet inn – men etter en tid måtte de ha enda flere skap, og nå er det helt perfekt! Camilla liker at alt har sin plass – med små barn i huset er det deilig å slippe å bruke så mye tid på rydding.

Vi elsker stilen,  og de små detaljene som gjør at kjøkkenet popper, den svarte veggen, den grønne planten og de kule tingene på benken.

 

Les også: Slik vil vi ha det i stua nå!

Camilla er designer og estetiker og det bære hjemmet preg av.

Den lange benken er helt herlig når man lager mat.

Benkeplaten er tynn og veldig elegant

Den svartmalte veggen gir kjøkkenet en litt tøffere look.

 

Kombinasjonen av overskap og hyller gjør at veggen ikke oppleves så massiv og tung.

 

 

0

Your Cart