Rune bor sammen med kjæresten Kristian  i Steinkjer – de har skapt sin egen lille oase i Runes gamle barndomshjem. Med høner og haner som går fritt rundt i hagen, med kreative og kule løsninger har de pusset opp.

Stilen er nordisk, ren stram med en blanding av dekadente objekter fra Paris og andre steder de har reist – vi elsker den personlige stilen og føler den gode, kule atmosfæren med det samme vi kommer inn – det er litt som å være i Paris eller London.

Rune er flink på å lage vakre stilleben og å få «sin» stil – han liker å forandre og blande og mixe om hele tida å. Det er nesten alltid  noe nytt her. Hjemmet deres er generøst og det oser av ro og hjemmekos. Rune og Kristian jobber masse – Rune gjør alle innkjøp til butikken så det blir mye reising til Oslo, Paris, København og andre storbyer men det er alltid Steinkjær Rune vil tilbake til.

Rune driver konseptbutikken der du finner klær, interiør, møbler, blomster ogvelvære. Og for en butikk! Vi elsker butikken – den er så kul, en av de kuleste butikkene vi vet om – og den ligger i Seinkjer. Vi ble så glade første gang vi kom hit, vi skjønte ingen ting – på tur og for oss litt langt unna bypulsen dukker denne oasen opp midt i hovedgata i Steinkjer. Det var som å være i Paris eller London og med en kombinasjon av håndplukkede varer du bare kan drømme om.  Vi må alltid kjøpe ekstra bagasje på flyet hjem

Og nå har de fått resturant også Chez Mathilde med hjemmebakte brød hver dag, rustik pizza og og en herlig rustikk meny og deilige viner – et herlig sted å henge med venner for en lunsj eller middag  eller vin og skravling.

Kristian åpnet snart sitt eget studio LØV – det blir en liten, intim og grønn frisør i grønne omgivelser i det lille husey de har i hagen sin.

Det er rett og slett i Steinkjer det skjer.

 

Rune digger sofaen fra Tine k home – den er ekstra lang og trekket skiftes han bare etter årstider og humør. Putene er fra Aiaya, Lnium og Halvor Bakke.

Inspirerende bøker med foto, kunst, reise og mat får ligge fremme somdekor sammen med et par vintage boksehansker fra Paris (www.franskbazar.no )

Reiseminner i reolen i stua.og Eifeltårnet fikk rune av Kristian etter en reise i Paris. Dukkehodet er laget av keramiker Lisa Hammer Posse.

Tips! Gamle bøker er alltid lekkert i styling!

 

Svarte vegger og svart duk gjør kjøkkenet litt mere ryddig – da kommer alle de fine tingene bedre frem – de liker den rustikke , tøffe stilen

 

Kjøkkenet er favorittrommet i huset. Her lages det mye mat og den åpne løsningen gir lett kontakt med gjestene.

Gangen fikk nylig en makeover med en av runes nye ideer… han rev ut bilder fra magasiner og klistret de på veggen med tapetlim. Panelet under er malt i fargen black med calssico maling fra Pure & Original. Det store gullspeilet er et kupp – de elsker det speilet! – som ble kjøpt på Finn.no og lampa er fra &tradition.

 

Soverommet er lyst og avslappet, sengetøy fra Tekla.

Sengeteppet er hånvevd og fra Nordal

N

Rune i konseptbutikken Mathildes verden i Setinkjer

 

Nøye håndplukkede vareutvalg med design, møbler, interiør, lamper og brukskunst. Planter, blomster, velvære og masse inspirasjon får du også.

Vegg i vegg ligger Chez Mathilde – med de deiligste retter og byens beste kaffe-

0

Your Cart