Når du kommer hjem til interiørarkitekten Jorunn Inghilleri, er det  litt som å ha vært i Larvik og Paris på en gang!

 

Jorunn er den mest kreative og kuleste interiøreksperten vi vet om. Ingen lager mere spennende, lekent, tøfft, stramt, strengt, fargerikt interiør som henne. Hun bor i et stort, gammelt sveitserhus i Larvik sammen med den franske mannen sin Jean-Emile.

Her oser det av fransk lykke, deilige myke stoffer og vakre stilleben. Vi ser og vi ser rundt oss – det bugner av vakre ting å se på og vi elsker å komme på besøk og å jobbe her – det blir alltid de vakreste bilder. Og som fotograf og stylist blir vi så glade og inspirerte av å komme til hjem som er så generøse og gjestfrie – og å møte Jorunn er som å få en herlig bombe med ny energi.

Stilen er en blanding av bohemsk, klassisk, kunstnerisk, elegant og luksus – og det gjør hjemmet så annerledes eksotisk og et veldig inspirerende hjem å besøke. Det er litt som å ha vært i Larvik og Paris på en gang.

Jorunn jobber som interiørarkitekt og er alltid på farten, bli inspirert av å følge henne på instagram: @jorunninghilleri

 

Se også denne nydelige, hvite drømmen av en spisestue!

 

 

Jorunn med sitt lett gjenkjennelige røde hår, her er en dame med energi!

Huset har masse spennende detaljer, og vakre buede vinduer.

 

Skatter fra fjern og nær fyller spisestuen:)

0

Your Cart