Denne våren fortsetter trenden med farger,- safirfargene er superhot og Anna i Anouska er en mester i å blande og mixe farger. Hippiestilen kombinert med designobjekter er også veldig trendy – og Annas hjem er både inspirerende og veldig kult.

 

Vi elsker farger, mønster, gull, myke tekstiler og ting med patina – og Anna er superflink til å blande og  lage bohemske fargerike settinger.

Her er vi i Anna sin stue,- hun har sitt eget interiørbrand med masse spennende møbler,-alt mulig innen interiør og klær. Hun designer selv, og kjøper inn og lager ting fra hele verden. Bare det har sjel, er fargerikt og interessant kommer det innenfor dørene til Anouska. Og vi elsker stilen!! Som er en blanding av eksklusivt, hippie, fargerikt og bohemsk.

Få mere inspirasjon hos @anouskacolourfulliving

Se mer fra hjemme hos Anna: Norsk-tropisk kjøkken til inspirasjon!

Utskåret treverk, myke tekstiler og etniske figurer passer perfekt sammen!

Sett det sammen med moderne objekter, og du får den perfekte miks.

 

 

0

Your Cart