Soufiane Zarib er vår venn og faste teppehandler i Marrakech. Tone og Soufiane har kjent hverandre i mange år, helt siden Tone dro ned til Marrakech for første gang for 15 år siden, og falt for den vakre rosa ørkenbyen, det vakre interiøret, de hyggelige folka og den varme hjertlige stemningen.

Da forelsket hun seg i Soufianes teppebutikk innerst inne i souken i Marrakech. Og siden har hun og nå Lazydays  handlet utallige tepper her, og vi hatt masse fine hyggelige timer sammen med Soufiane både i Marrakech og Paris.

Soufiane har utrolig mange tepper – han og brødrene har flere hus fulle av tepper –   han kjenner hvert eneste teppe og kan historien om de enkelte teppene og er den mest kunnskapsrike teppefyren vi har møtt.

Vi syntes de Marrokanske teppene er så vakre, og det er mange ulike stiler og typer så vi blir aldri lei – vi kommer tilbake til Soufiane hver eneste gang vi er i Marrakech.. Følg Soufiane på Instagram, og du finner masse spennende teppe inspirasjon: @soufianezarib

 

Her kan du se teppene våre, alle kjøpt hos Soufiane:)

Soufianes har åpnet ny butikk som er et lite eventyr å besøke – her fra baren på takterrassen.

Fra Soufianes siste butikk F16 – og her er sofaen og bord som Soufiane selv har designet- og han lager også mange nye tepper.

Er det rart vi elsker stilen – det er tøfft og moderne blandet med gammelt rustikke krukker.

Og dette servise til soufiane elsker vi!! Så utrolig tøfft og rustikt.

Det er ufattelig mengder med tepper, og Soufiane kjenner hvert enkelt teppe – det er så imponerende.

0

Your Cart