Anna driver interiør og klesfirmaet Anouska.no – som er en herlig blanding av møbler med patina og sjel, lekre speil i messing eller natur – fargerike puter og myke varme pledd og masse fine klær, blant annet. Og hjemmet til Anna bærer preg av hennes kreativitet og kule, personlige stil.

Da Anna pusset opp kjøkkenet ville hun ha kjøkken og spiserom i ett – et samlingssted for hele familien.  Og sånn ble det! Den gamle, store stua ble gjort om til kjøkken og allrom, den  vakre peisen ble beholdt som et smykke i rommet, det er høyt under taket og den fantastiske indiske døra gir  rommet masse personlighet og sjel.

Anna elsker grønne planter og har en hel liten jungel på kjøkkenet det gir den organiske, kule følelsen. Det lange bordet er laget på mål fra Anouska og passer perfekt til hverdags og fest – Anna elsker at ting har  patina og sjel,- hun setter sammen forskjellige objekter til vakre stilleben.

Vi digger dette hjemmet som er så særegent og kult – en herlig blanding av bohemsk og stramt og moderne. Og vil du ha mere inspirasjon se på www.anouska.no

 

For mer kjøkken-inspo, les også: Rett og slett helt rått!

Det gamle huset har laftede vegger, som gir en super kontrast til det eksotiske interiøret!

Anna foran de superkule, gamle indiske dørene.

Organiske materialer, farger og teksturer, en herlig miks!

Peisen troner i rommet, og varmer godt når det er vinter og kaldt.

Kjøkkenet er en blanding av moderne og etnisk.

0

Your Cart