Vi er tilbake i Marokko, som vi elsker å reise til! Det er fotoshoot, styling, innkjøp og kos om hverandre,- vi har det med andre ord helt herlig!

Reisen begynte med isglatte veier ut av Oslo, til et vinter-varmt men noe vått Marrakesh. Vi sjekket inn på favoritten vår her, nemlig Ptit Habibi i hjertet av medinaen. En av jobbene våre her er en fotoshoot hos våre venner Inga-Lill og PA i Marrakesh design, som har et nydelig hus (riad) her i byen.
Vi har også kjøpt inn noen super-kule boucherouite-tepper, som snart kommer i nettbuttikken vår! Dette er fargerike marokkanske filleryer av brukte tekstiler, knyttet i herlige mønstre.

Ellers har vi vært med Omar, som hjelper oss  å ordne og fikse ting, og som vi syntes det er så morsomt å være sammen med! Vi røyker vannpipe med alskens frukter i,  og vi snakker business, koser oss og ler masse sammen.

Og nå har sola kommet også, så i dag hadde vi en herlig tur i souken, vi solte oss i lunsjen, drakk en deilig flaske rosevin og følte vi var så utrolig heldige, – for jobben vår og for hverandre.

Vi drar snart hjem til kalde Norge, og vi gleder oss allerede til neste gang – for vi kommer snart tilbake!!

Les også: Våre beste reisetips til Marrakesh

I Souken treffer jeg Mina som hjelper meg å finne huskjole og mener at jeg må dekke til håret mitt – så da blir det sånn – og jeg er superhappy  med den nye stilen min.

 

Yvonne jobber på favoritt plassen sin,  og innimellom rekker vi å sjekke mailer og skype med de hjemme.

I riaden til Inga Lill og PA,- du ser det snart på trykk i Vakre Hjem&Interiør

Ettermiddagsstemning fra takterrassen  vår….

Omar møter vi på favorittbaren vår – peisen er den vakreste vi vet om.

I gata der vi bor, på vei til taxien og en liten eksotisk kjøttbutikk.

 

Her en liten filmsnutt fra Soufian sin teppebutikk – vi får aldri nok av å se på vakre, gamle tepper.

0

Your Cart