Julebordet skal dekkes til fest, det skal være høytidelig og lekkert, det skal ose av jul og gjerne litt natur! Masse grønne grener gir den høytidelige følelsen av fest. Finn din egene stil på årets gaver:)

Den svarte duken gir det tøffe preget, og tallerkner i natur den organiske følelsen. Speil gir en kul effekt når bordet dekkes, de små trærne er funnet i skogen og plantet rett i små vaser! Man trenger masse stearinlys så har du et veldig hyggelig julebord!

 

Se flere inspirerende julesaker, og tips til julefesten her:)

 

Ikke ha for høye blomster og objekter på bordet – tenk lave ting og i forskjellige høyder. Da blir borddekkingen mere spennende og man ser hverandre. Og tenk at ulike former, rundt, firkantet, organisk bare blir lekkert sammen – alt skal ikke være likt og på linje.

 

Asjetten er fra www.millaboutique.no, bestikket er gammelt og arvet, og for å gi litt ekstra fin stemning er bestikket knyttet med hyssing og en liten julekule.
Linduk og linservietter og de små asjettene med er fra www.bolina.no, gevir og telysholdere er fra www.millaboutique.no.

De fineste gavene lager du selv, for å gi deg noen gode tips velg deg en farge som her svart og hvitt, da er det enklere å få til de lekre gavene. Bruk fjær, svart tape, svart silkebånd i forskjellige tykkelser, folie, svart bånd og bånddeler. Papir er fint å ha i forskjellig mønster.. Du finner masse fint på f eks Panduro.no

0

Your Cart