Uansett hva du liker av interiør-stiler, er det lekkert når det henger sammen i farger, toner og materialer. Her har vi satt sammen noen inspirerende uttrykk med stylistens tips, som fungerer så godt i all sin enkelthet!

Hvitt og natur kombinert er vakkert og tidløst. Hvitt i mange forskjellige nyanser sammen med kurv og  tre i forskjellige fargetoner, gir et stramt men også et varmt og harmonisk preg. Og det blir finest når det ikke er for pent stylet – det kler den litt mere bohemske stilen.

Ønsker du et celanere og strammere uttrykk kombiner du med metall eller messing.

Se Bentes hvite og naturlige kjøkken her:)

Varme toner, tre, kork  og kobber gir et  rustikt og tøft preg.

Liker du varme toner og ønsker deg masse sjel og stemning, er det herlig å blande metall som kobber med naturmaterialer, keramikk og kork.

Det blir lunt og fargerikt og  veldig personlig. Å ha mange forskjellige elementer er superfint når det gjøres med de samme fargetonene. Jeg syntes  naturmaterialer alltid er lette å blande med hverandre – de får bare mere patina og sjel jo mere de blir brukt!

Her kan du lese om Marias lek med gull og marmor på kjøkkenet!

0

Your Cart