Vi har vært på jobb i København, de første dagene med Birger og Ole som lager TV. Det ble noen hektiske førjulsdager med foto-opptak, filming og møter med masse hyggelige folk!

Hver gang vi er i København skulle vi ønske vi hadde bilen med oss,- vi finner alltid så mange store fine ting vi vil kjøpe med! Så denne gangen valgte vi å reise med Dfds-båten fra Oslo med bil. Og for en behagelig måte å reise på!

Vi dro på søndag, og planen var at vi skulle jobbe masse på båten, gå på spa, spise, filme litt og så bare kose oss. Det ble mest kosing! Vi hadde en herlig, stor og fin lugar på Commadore class – sengen var deilig og utsikten fantastisk. Vi jobbet litt, og så var det tid for ansiktsbehandling for Yvonne. Så ut på shopping, lipgloss var dypt savnet, og når vi først var i shoppen ble det noen julegaver også.

Og så var det tid for middag, det ble mer deilig luksus på oss og noen herlige viner anbefalt av en kelner som var akkurat så hyggelig som bare danske kelnere kan være. Og nytt besøk i shoppen – denne vinen måtte vi ha med oss hjem. Så var vi innom diskoteket og her var det dans og masse glade folk – vi hev oss med i dansen før vi trøtte og glade ble vugget i søvn…

Bli også med oss på jobb til Trondheim:)

 

Desemberlys og julepyntet båt:)

 

Tone koser seg med kaffe og litt jobb på lugaren:)

Full ansiktsbehandlig må til!

Nydelig mat og vin i restauranten, vi fikk full oppvartning.

Ole, Birger og Yvonne på dekk,- litt filming under innseilingen til København.

Solfylt førjulsmorgen i København!

0

Your Cart