Vi har det alltid utrolig gøy på jobb, det er en av de mange fordelene med det vi driver med. Denne gangen var inget unntak, da vi dro til Trondheim. Det går alltid litt i hui og hast når man skal ut å reise en grytidlig morgen, men vi kom nå fram i god behold. Leiebilen gikk i susende fart mellom Værnes, Trondheim og Steinkjær. Vi skulle besøke tre fantastiske hjem, med helt forskjellig stil. I tillegg driver de alle sammen i spennede og kreative bransjer, så vi fikk være med dit også. To restauranter, en klesbutikk og en med interiør. Så vi jobbet masse, men fikk også kost oss maks hos alle tre!!

Tone & Yvonne

 

Charlotte er fransk og bor i et kråkeslott i Trondheim med familien. I tillegg eier hun en av byens kuleste klesbutikker, Shine.

 

I Steinkjær bor Rune og Christian, som akkurat har pusset opp barndomshjemmet til Rune. Her er det maskulint med en elegant og myk touch! De eier/jobber på restauranten Chez Matilde og den sagnomsuste butikken med interiør/klær/blomster,- Mathildes verden.

 

 

 


Og så var vi hjemme hos Heidi som er resturantdronninga i Trondheim, hun eier Graffi Grill Midtbyen, Graffi Grill Solsiden og Rot Vin & Brød hvor vi koste oss med de lekreste rettene og deiligste vinene – og vi lengter allerede tilbake og gleder oss til neste tur til Trondheim.

0

Your Cart