Tekst, foto og styling: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen

I det gamle huset til Benedichte og ektemannen Egor går det mye i svart/hvitt. Men det endres hele tiden – Benedichte bytter ut og forandrer med puter og pynt – etter årstider og trender.
Benedichte syntes et hjem skal gjenspeile de som bor der, man skal føle seg vel, og det er vel verdt å investere i å ha et trivelig rundt seg. Det er her man tilbringer mesteparten av tiden, og man skal glede seg over å være disse omgivelsene. Selv setter hun pris på å ha det rent og ryddig, – noe som er litt krevende med 2 små barn. Hun syntes rett og slett barna leker bedre om de har det ryddig rundt seg.
Det går endel av magasiner, duftlys, duft-pinner og blomster – det gir meg harmoni og er verdt hver krone! , sier hun.
Benedichte mener den vanligste feilen folk gjør er å ta inn for mye nips og for mye småmøbler som fort gir ett rotete utrykk. Og hun tror også alle har godt av å bli flinkere til å ta en ryddesjau i skuffer og skap, folk flest har en overflod av ting. -Inkludert meg selv!, sier hun. Jeg ser ofte at folk overfyller kjøkkenbenker og kjøkkenhyller, noe som skaper endel kaos. Benedichtes tips er å velge store møbler som blir hjertet av rommet, og prøve å begrense seg på småting, samt å holde kjøkkenbenken fri for rot.

Benedichtes beste tips:

Innvestere i en fin benkeplate og sofa. Og mal vegger i ett, uten å dele opp med lister/ vinduskarmer, Det blir så mye mer helhetlig!

Våre tips:

Når basen er sort/hvitt er det enkelt å forandre uttrykket og stilen. – Feks masse planter gjør det organisk, eller gå for moderne eleganse med metaller. Det meste passer!

Stua er en deilig, mørk oase.

Benedichtes klær henger fremme og skiftes ut etter årstiden – akkurat nå er dette favorittene i høstgarderoben!

Stoler fra Hay og Jotex – når du blander stoler blir uttrykket mer moderne.

Kahler- vasene på kjøkkenbenken og det
store sort/hvitt-fotografiet skaper et personlig
og moderne kjøkken.

 

Soverommet er svalt og lyst. Sengetøy fra www.lexington.com – jeg har alltid hvitt sengetøy sier Benedichte.

0

Your Cart