Tekst, foto og styling: Tone Kroken og Yvonne Wilhelmsen

En hektisk hverdag med barn og masse jobb kan ta knekken på enhver kvinnes garderobe. Jeg er inget unntak, og da Tone sa bli med til Frank Remme og se på hans kolleksjon, var jeg ikke vond å be.

Den norske designeren har kommet hjem etter over 20 år i utlandet. Han har jobbet i Paris, Italia og Sverige, inkludert en periode hos Dior. I 2013 startet han sitt eget merke, Frank Remme, som nå har blitt en high end-leverandør for for det norske markedet. Klærne er klassiske og rene, men har en leken silhuett og er laget for å skape oppmerksomhet.

Vi blir tatt imot i på atelieet/showroomet på Frogner, som oser av kreativitet og de kommende sesongenes kolleksjoner. Jeg har bestandig hatt en veldig enkel og hverdagslig stil, nå skulle jeg bli utfordret med kjoler, skjørt og materialer som silke og skinn.

Klærne til Frank er konstruert med mål om å være flatterende på mange forskjellige figurer, og jammen passet ikke mye jeg egentlig ikke trodde jeg kledde. Her gjelder det å prøve noe helt nytt med åpent sinn. Med kyndig hjelp fra Frank og Tone ble jeg kledd fra topp til tå. Nå kommer jeg høsten i møte med klær, farger og kombinasjoner jeg aldri hadde drømt om at passet til meg!

Høstens kolleksjon sammen med Eames lounge chair. Topp-modellen Denisa Dvorakova for en av Remmes tidlige kolleksjoner.​

Så stas å få førsteklasses hjelp!

Showroomet er lekkert innredet med antikviteter og lukseriøse materialer

Lekenheten gjenspeiler seg i skoene, her er strass, fjær og skinn i en skjønn mix.

Jeg bare elsker denne kåpen i alpakkaull!

Sort, semsket veske med gulldetaljer.

 

0

Your Cart