I byleiligheten min var kjøkkenet veldig lite, det var egentlig en gang som ble til et lite kjøkken. Akkurat nok til akkurat det du trenger på et kjøkken – og stort nok til å lage deilige middager -og plass til å kose seg med å kokkelere. For å få plas til alt som trengtes bygget jeg et skap som var 25 cm dypt, skapdøra var en gammel liten dobbeltdør med glass i og som gikk fra gulv til tak på motasatt side av det lille kjøkkenet. Her fikk jeg plass til alt av tørrvarer og kopper og kar. Utrolig praktisk og lettvint å finne frem. Jeg kunne hatt overskap men da ville kjøkkenet blitt enda mindre og det ville ikke blitt så fint og luftig.
Hele kjøkkenet er fra IKEA – alt er hvitt og det blir finest på så liten plass syntes jeg – veggen er malt med Ashes maling fra Pure&Original kalkmaling.
Jeg liker ikke vifter – sånne stålvifter på veggen, så jeg valgte den billigste vifta fra IKEA. Den ble kledd med gips helt opp til taket og da fikk kjøkkenet et mere eksklusivt preg. Skinngrepene er fra www.bondep.no og de syntes jeg er de fineste grepene – de blir bare finere og finere når de er slitt.

Tips!

Ved å lage et skap som ikke var så dypt fikk jeg plassen jeg trengte uten å ta for mye plass av rommet.

Kombiner et IKEA kjøkken med f eks  gamle dører og en kledd vifte så får kjøkkenet et nytt uttykk som ikke er typisk IKEA stilen.

 

0

Your Cart