På låven til Camilla i Milla Boutique

Camilla, mannen Henrik og sønnen Storm har en gammel rustikk låve med masse sjel og sjarme. Vi har laget flere reportasjer her, og denne har vært på trykk i Vakre hjem & interiør, Elle Decoration UK , Elle Country, Elle Decoration Nederland,- blant annet.
Så det er flere enn oss som syntes dette er en perle av en låve! Den er enkelt innredet og det opprinnelige gulvet og veggene er blitt skrubbet og lakkert og alt nytt på kjøkkenet er beiset sort. Det ser utrolig lekkert ut!
Det store fikentreet ble plassert i den store melke-kummen, og de andre grønne plantene gir rommet en organisk motvekt til den rå betongen. Neste gang du skal pusse opp, husk at så personlig og kult kan det bli med den enkle, rustikke stilen.

Butikken til Camilla ligger på Aker Brygge og er en av våre absolutt favoritt-butikker! Se mer på www.millaboutique.no

0

Your Cart