Baderommet i den gamle byleiligheten min er bitte lite og veldig praktisk. Innredningen er minimalistisk, enkel og jeg syntes jeg fikk rommet til å se så stort ut. Jeg liker det rene uttrykket som marmorflisene gir. Det er kun fliser på veggen i dusjsonen, de andre veggene er malt med kalkmaling fra Pure&Original – det gir et tøffere og mere moderne uttrykk.
Marmorflisene er kjøpt på www.flisekompaniet.no, de er tidløse,klassiske og veldig vakre. Messingarmaturet og messingdusjen gir det eksklusive inntrykket, de er fra www.tapwell.no. Steinvasken er fra www.anouska.no.
Ved å blande forskjellige materialer, messing, marmor, naturstein & kalkmaling får jeg badet til å se personlig og glamorøst ut. Speilet og vasken er plassert foran vinduet, det gir perfekt sminkelys, det får rommet til å virke større og så er det hyggelig at jeg kan se ut når jeg er på badet.
Jeg har ofte planter på baderommet – det gir meg den organiske følelsen jeg liker så godt.
Bak det store fotoet på veggen skjuler det seg en skapdør som ikke er så pen. Fotoet er også med på å gi baderommet et kult og tøft preg.

0

Your Cart