Vi møter Rune, som har den kuleste butikken og resturanten Mathildes verden i Steinkjær. Se mere om Rune på insta: @runeaas – og vi starter dagen sammen.

Det endte med at Yvonne og Rune gikk på en sofasmell… De kjøpte seg hver sin Tinek sofa i velour, en rålekker sofa de bestilte ekstra dyp – en ordentlig krype opp i  og kose seg sofa.
Og så var vi igang… vi ser og vi går og det er så mange fantastiske utstillinger. Det er farger, det er mønster, det er glam, og rockn roll, deilig dekadente glamorøse utstillinger – rosa trær med matchende sofaer og vi hviner av fryd og lar oss inspirere. Dette blir gøy!!
Gled dere til noe av det nye kommer til din nærmeste interiørbutikk, det blir fortsatt  farger, det blir velour, messing og gull fortsetter. Og pass på – for nå kommer stål og sølv også – og det kan gjerne blandes med gull.

 

 

 

 

 

>

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
0

Your Cart