Jeg liker å pynte og gjøre det hyggelig når folk kommer innom. Selv om det er en kaffekopp og en bolle liker jeg å servere det pent og gjestene mine blir alltid så glade for det lille ekstra.

Tøyservietter er en av mine hang ups – jeg bare må ha det – selv på en mandagsmiddag. Jeg syntes alltid det ser så mye lekrere ut når jeg dekker til med en tøyserviett. Og de skal helst vær i linkvalitet. Da ser de litt krøllette og slitt ut, og jeg trenger aldri å stryke de. Er de veldig krøllete lager jeg bare en knyte på de, ellers er jeg nøye når jeg henger de opp og da drar jeg litt i de –  da så blir de fine når jeg bretter de pent sammen. Her har jeg laget et lite stilleben med vår egen linserviett.  Sånn ville jeg dekke det til om jeg fikk kaffebeøk – kvisten har jeg tatt fra en av plantene mine og espressokopp og asjett har jeg kjøpt i Marrakech – servietten er vår egen og den kan du kjøpe i nettbutikken vår.

0

Your Cart