DET HOTTESTE NÅ ER STILLEBEN

Vi elsker stilleben!
Og plakater og bilder og speil og med litt neonlys blir det ekstra kult.…

Her er denne ukas favoritt.
Blir du lei av å henge bilder på veggen og å ha de samme bildene på samme sted – gjør som vi gjør – mix og bland og sett de på gulvet i en liten kolasj. Det ser kult ut og bildene oppleves helt nye når du ser de på denne måten. For å få et vakkert stilleben er det viktig å blande høyder, former og farger – det høyeste til venstre sett forfra – og så prøver du deg frem med de andre formene. Jeg er glad i neonlys så Yes lampa fra www.bauhaus.no fikk være med i kolasjen.
Det må jobbes litt og prøves litt frem og tilbake før det hele sitter – dette syntes vi ble helt rålekkert så dette ble stående etter fotoshoten vår.

Lykke til!

0

Your Cart