Jeg har flyttet fra Brønnøya og det deilig baderommet mitt….
Men jeg elsker det fremdeles og etter 16 år syntes jeg ennå det er like kult som da det var nytt.

Det er et terom og et baderom i ett – veldig sosialt og veldig hyggelig – det er et åpent rom, bare noen trapper opp fra soverommet – og badekaret står rett på tregulvet. Sofaen er laget av paller med en gammel madrass  og så har jeg lagt en dyne med linsengetøy fra www.hm.com over – for å få det litt mykere. Putene er alle fra www.millaboutique.no

Badekaret er et gammelt fransk jernbadekar med løveføtter – med gammel patina og malingsom flasser av på utsiden. Jeg valgte og male veggen bak med kalkmaling fra Pure&Original for å få den samme slitte effekten som badekaret har – fargen heter Black smoke. Trekrakken er fra www.anouska.no, og puffen har jeg kjøpt på en av turene mine til Marrkech.
Jeg elsker dette rommet!

0

Your Cart